Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розставання з матір'ю його двох дітей Оленою Войченко, яка звинувачувала чоловіка в зрадах, все частіше став з'являтися на екранах, в соцмережах, набуваючи велику армію прихильників і хейтерів.

А нещодавно артист виставив компрометуюче фото, вирішивши більше не приховувати нову кохану від чужих очей і познайомивши її з численними фанатами. Новою пасією чоловіка виявилася 33-річна нотаріус Христина Горняк. Закохані познайомилася ще влітку на весіллі в Італії, де Володимир був ведучим, а сама Христина - подружкою нареченої. Парочка з травня місяця переїхала в нове житло, "сімейне гніздечко" в центрі Києва.

На днях Володимир і Христина відпочивала на яхті з друзями, борознячи простори Дніпра, а після дівчина показала фігуру в білосніжному бікіні і поговорила про хорошу і погану енергетику.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

«Світ починається з посмішки»! Так колись казала Мати Тереза і я з нею згодна! 🤍 Погортавши свій телефон я зрозуміла, що в ньому кількість фотографій з посмішкою зашкалює! Мабуть це мій життєвий стан та затвердження. Незважаючи на те, що дуже часто я «на серйозному», адже робота всі справи... ⠀ Але, існує всіма відома теорія, що негативні емоції розглядаються як енергії низької якості, які обтяжують життя.❌ ⠀ Для перетворення в життєву енергію будь-яких негативних емоційних станів існують цілком надійні методи: ✅вироблення звички до позитивного мислення, усунення негативного настрою. ⠀ У Стародавньому Китаї Майстри Дао відкрили силу енергії посмішки. Вони практикували Внутрішню Посмішку до себе самих, переміщаючи енергію Ци і утворюючи потік енергії високої якості, чим досягалося здоров'я, щастя і довголіття. ⠀ Давайте спробуємо і ми так! Адже наш внутрішній стан залежить тільки ВІД НАС! Не дозволимо зневірі Нас наповнювати низькими вібраціями і отруювати життя! ⠀ Всім прекрасного дня, друзі, посміхайтеся, адже Вам це так личить!💙

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.