Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, але і український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі. Так, в цей раз зоряна красуня показала веселі фото своїх трудових буднів і заінтригувала новим сезоном свого шоу "Ле Маршрутка".

На нових знімках телезірка відображена на вулиці, схоже, вона тупотить додому після важкого робочого дня. На ній темний коротеньку сукню цікавого фасону, яке підкреслило фігуру і оголила довгі ноги, вона доповнила свій образ цікавими чорними босоніжками і маленькою рожевою сумочкою. І якщо на першому знімку Леся гарно позує на камеру, то на другому вона ніби падає на стіну, ледве волочачи ноги. У підписі до публікації Никитюк написала: "Хлопці, я подивилася багато ваших профілів, розкажіть, ким ви працюєте і де? Я працюю телеведучої, вже є продакшн і офіс навіть. Зараз готуємо новий сезон Ле Маршрутка @lemarshrutka_official. Ніяк не можу ввійти в робочий режим після карантину". Фанати не пройшли повз, вони в захваті від нових фотографій телеведучої, її засипають компліментами і відповіді в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.