Наташа Корольова – одна з найпопулярніших артисток 80х-90х років. У неї величезна кількість фанатів, які танцювали під її хіти на дискотеках в молоді роки. Однак не всі знають про страшну трагедію, яку пережила її сім'я. Королева хотіла подарувати Тарзану другу дитину, проте в цей момент жовта преса опублікувала інтимні фото пари. Наташа так перенервувала, що у неї стався викидень.

Наташа Корольова, instagram.com/koroleva__star/
Наташа Корольова, instagram.com/koroleva__star/


Лише через п'ять років після цієї трагедії Корольова змогла розповісти про свої почуття і емоції, і про те, як вона впоралася з трагедією. “У перший тиждень я лежала трупиком, і у мене текли сльози” – ділиться своїми почуттями Наташа. Проте за її словами, суїцидальних думок у неї не виникало. Королева дуже вдячна своєму концертному директору Марині Норинській, яка допомогла їй впоратися з проблемою. Наташа розповідає, що Норинська прийшла до неї і переконала в тому, що життя на цьому не закінчується.


Також Королева заявила, що дуже вдячна свого психотерапевта. Він дійсно допоміг їй впоратися з проблемою. Наташа розповіла, що завдяки його порадам, вона знайшла ефективні способи відновитися – медитації, музика на частоті 432 Гц і т. д.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва

Як повідомляв портал Знай.ua, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.ua писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.