Наташа Горова – 20-річна донька колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Нещодавно юна знаменитість виставила пікантний знімок, який зробила в своїй кімнаті. Наташа позує навпроти дзеркала в красивій нижній білизні та незастебнутій білій сорочці, підкресливши свою струнку фігуру.

"Тільки у мене останнім часом бажання все менше сидіти в соц мережах?.. скільки я просиділа в instagram і tik tok (🤮) за час, проведений вдома - зараз суцільне відторгнення , навіть постити нічого не хочеться , але є дуже гарні фотки 😂🍾 чи змінилося ваше ставлення до соц.мереж після карантину? 🕛🕒🕕🕘🕛", - написала Горова.

скріншоти

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Раніше Наташа розповіла, що знайома з Олексієм Потапенком вже більше 19 років, майже все її життя, і за всі ці роки чоловік матері став для неї прекрасним другом.

Нагадаємо, прийомна донька Потапа виставила серію архівних фото з дитинства, привітавши таким незвичайним чином репера з 39-річчям.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим спокусливим фото.