Далеко не завжди випуски “Аферистів в сітях” на Новому каналі проходять весело. Нерідко навіть знімальній групі доводиться серйозно понервувати. Так сталося в розкритті афери з таксистом, яка вийшла дуже резонансною.

В програму “Аферистів в сітях” надійшли звернення від дівчат, які розповіли про схему шахрайства від таксиста. Водій очікував дівчат з алкогольними напоями і пропонував дешево підвезти.

Олена-Крістіна Лебідь викрадає машину

Поки вони сідали в машину, він пропонував потримати пляшку, а в цей час підсипав снодійне – нешкідливе, але сильний. Жертви засинали, після чого аферист грабував їх і викидав награбоване в урну на одній із зупинок, де його чекав спільник, і забирав “видобуток”. Дівчата прокидалися вже біля потрібної адреси, а таксист люб'язно відмовлявся від оплати, щоб жертви нічого не встигли зрозуміти.

Довести цю аферу дуже складно, тому Олена-Крістіна Лебідь вирішила розіграти з аферистом свою партію. Одна з жертв шахрая відволікала його, поки ведуча… Гнали машину зловмисника! Поки шокований аферист намагався наздогнати машину, дівчина, яка відволікала його, сховалася в автобусі зі знімальною бригадою. На щастя, все закінчилося благополучно, а шахрай був затриманий.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у нареченої Розенко між ногами "завівся" восьминіг.

Як повідомляв Знай. ua, наречена екс-прем'єра Розенко втратила "пиріжок" посеред лісу.

Також Знай. ua писав, що наречена Розенко перетворилася в "кобилку" і розповіла про мрію українців.