Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розставання з матір'ю його двох дітей Оленою Войченко, яка звинувачувала чоловіка в зрадах, все частіше став з'являтися на екранах, в соцмережах, набуваючи велику армію прихильників і хейтерів.

А нещодавно артист виставив компрометуюче фото, вирішивши більше не приховувати нову кохану від чужих очей і познайомивши її з численними фанатами. Новою пасією чоловіка виявилася 33-річна нотаріус Христина Горняк. Остапчук виставляє з жінкою численні кадри і дає різні інтерв'ю в популярних шоу.

Колишня красуня-дружина Володимира, Олена Войченко, здається, не сумує, як раніше. Мама двох дітей дала відверте інтерв'ю Анні Олицькій, повідавши про скандал навколо психологічної експертизи, про коханок чоловіка, і про те, як ставиться до нової пасії шоумена. Також Олена вразила численних шанувальників ніжною та жіночною фотосесією.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

The most precious things are fragile and tender. Don’t forget about it! And never take them for granted! (Найцінніші речі тендітні і ніжні. Не забувайте про це! І ніколи не сприймайте їх як належне!) Дякую @artemoneshchak за прекрасні фото, які нагадують про важливе: де увага - там енергія! Зосереджуюся на світлому, доброму, теплому, позитивному. На щастя, погода вирішила допомогти 😉👏🏻☀️. поділилася емоціями Войченко

Фолловери залишилися в захваті: "ОЛЕНОЧКО, НЕЙМОВІРНА! Просто НЕЙМОВІРНА!😍❤️🔥", "Неймовірна і божественна❤️❤️❤️❤️", "Красунечка😍🌸🌸🌸", "Прекрасна щира моя Дівчинка🤩😍😘", "😍😍😍😍 Краса👌🏻👌🏻👌🏻", "Дуже гарна, ніжна💕 надихаєш💕".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.