Співачка і акторка Наталя Лапіна, одна з найвідоміших російських красунь 90-х, публічно розповіла про те, що колишня дівчина її коханого облила її сірчаною кислотою. За словами акторки, нападниця хотіла пошкодити обличчя жінки, проте та встигла відвернутися, а тому кислота зіпсувала лише шкіру на нозі. Шкіра на нозі зірки справді в жахливому стані - легко ідентифікуються опіки другого та третього ступенів. Зірка стверджує, що нападник був у масці і кепці, тому вона нічого не може розповісти про зовнішність злодія. Разом із тим, вона встигла побачити татуювання на руці.

Про це йде мова у передачі російського федерального телеканалу.

Наталия Лапина, фото YouTube
Наталия Лапина, фото YouTube

Зараз зірка зустрічається із 30-літнім Дмитром, який перед цим мав стосунки із 19-річною Кірою. Чоловік прямо порвав із коханою, щоб бути з Наталею, проте Кіру таке рішення розлютило. Вона писала агресивні смс-ки з погрозами Наталі. Крім того, вона має татуювання на тому самому місці, що й нападник. Кіра та й Дмитро заперечують, що Кіра могла зробити такий вчинок. Дмитро вважає, що винен колишній коханець Наталі, який, своєю чергою, відмовляються що-небудь коментувати, бо давно вже не бачився із акторкою і взагалі живе в іншій країні.

Неочікувано у цю справу втручається приватний детектив Ернест Асланян, який зумів дізнатись, що Наталю ніхто не обливав сірчаною кислотою, що вона того дня взагалі не виходила з дому, а опіки отримала через окріп.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Літр сірчаної кислоти: в Запоріжжі осатанілий чоловік розправився з коханою страшним способом.

Як повідомляв портал Знай.ua, У Запоріжжі схопили маніяка, який помстився дівчині кислотою в обличчя - два роки в бігах.

Також Знай.ua писав, що Відома співачка покалічилась на Формулі-1: фото