Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, звернулася до українців та подякувала їм за цікаву спільну розмову під час прямого ефіру, який відбувся напередодні.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній сторінці в Instagram, де вже встигла зібрати п'ятимільйонну армію шанувальників, яку частенько любить радувати спокусливими фото.

Варто зауважити, що нещодавно артистка мала змогу поспілкуватися з власними фанатами та відповідала на низку питань, зокрема розповіла про свій тернистий шлях до популярності та мотивацію, якою керувалася.

Настя Каменських, фото - Instagram
Настя Каменських, фото - Instagram

"У нас з вами вийшла дуже цікава і продуктивна розмова! Стільки ми там обговорили. Залишаю ефір тут, щоб всі бажаючі могли його переглянути!", - написала вона.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Окрім цього, Каменських попросила написати в коментарях ще питання, які цікавлять шанувальників. В свою чергу користувачі мережі почали активно запитувати, чи планує зіркова пара народжувати дитину, але відповіді поки не отримали.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.