Відома українська гумористка, а також головна жінка "Кварталу 95" Олена Кравець оприлюднила низку унікальних фотографій зі зйомок нового "Вечірнього кварталу", де вона повстала перед фанатами в двох вишуканих костюмах.

Відповідні знімки артистка виклала на власній сторінці в Instagram, де останнім часом активно й радує власних шанувальників.

Варто зауважити, що пандемія коронавірусу і карантин внесли зміни в звичне життя не тільки звичайних людей, але і артистів, зокрема і студії "Квартал 95", якій довелося скасувати або перенести багато концертів та зйомок.

Фото з допису

Щоправда, гумористи зуміли знайти вихід з даної ситуації та почали знімати свої концерти без глядачів. А відтак, майже кожного тижня в мережу просочуються нові фото та ролики зі зйомок нового "Вечірнього кварталу". Кравець вирішила теж не бути осторонь та приємно шокувала шанувальників, явивши українцям нову підбірку фотографій.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Фото з допису

На світлинах можна помітити, як Кравець позує у вишуканому білому костюмі та в зеленому. Окрім цього, на кадрах видно не менш й відомого співака Сергія Бабкіна, який в дуеті, ймовірно, виконує нову пісню з Кравець.

Фото з допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, у "95 Кварталі" видали сімейний секрет Степана Казаніна – нікого не залишить байдужим.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кошовий з "Кварталу 95" з дружиною на карантині дійшли до краю.

Також портал "Знай.ua" писав, що після відходу Зеленського з "Кварталу 95" улюблене шоу українців перекроїли.