Переможниця 4 сезони "Від пацанки до панянки" Женя #Батюшка Мазур розповіла, як змінилася за 15 тижнів у Школі леді.

На днях вийшов backstage фінального випуску. Глядачі побачили, що відбувалося на знімальному майданчику реаліті, і як насправді учениці Школи леді вели себе за кадром.

Так, Женя Мазур зазначила, що її головне досягнення – повна відмова від наркотиків. Завдяки проекту "пацанка" почала тверезо дивитися на світ і переглянула життєві пріоритети.

Крім того, дівчина сильно змінилася зовні. За словами переможниці проекту, за 15 тижнів у Школі леді вона набрала 16 кілограм.

Женя #Батюшка Мазур, фото Новий канал
Женя #Батюшка Мазур, фото Новий канал

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"На проекті я дізналася, що схожа на Наомі Кемпбелл. І наш стиліст Ерік сказав, що якщо я схудну, повернуся до колишньої ваги, то зможу стати непоганою фотомоделлю. Зовнішність маю. Мені це цікаво. Прийти, поторгувати обличчям і непогані гроші за це отримати. Відмінно ж!" - поділилася Женя.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що переможниця "Від пацанки до панянки" чесно зізналася про наркоманію.

Як повідомляв портал Знай.uа, найепатажніша учасниця "Від пацанки до панянки" стала співачкою.

Також портал Знай.uа писав, як реагує на грубість найагресивніша учасниця – "Вибила б три зуба".