У другому сезоні за перемогу у серіаліті "Пацанки. Нове життя" боролися шість героїнь шоу "Від пацанки до панянки". Переможницею стала Галя Полудневич, за яку проголосувало найбільше глядачів.

На фінальну зустріч з продюсером проекту Олексієм Гончаренком, де і оголосили переможницю, прийшли не всі. За станом здоров'я не було Яни Ковальської, котра напередодні залишила серіаліті.

Решту учасниць проекту продюсер хвалив і навіть запропонував роботу деяким з них.

"Галя, Юля і Іра, ви повернули мою віру у вас, – звернувся до "старої" трійці продюсер. – І довели, що можете досягти успіху. Тому, дівчата, я вирішив продовжити ваш шлях у шоу-бізнесі. Новим продюсером вашої групи буду я. А ти, Дариана, добре себе проявила в якості концертного директора. Якщо ти не проти, я залишу за тобою цю посаду. Можеш спокійно перевозити свою сім'ю до Києва", - звернувся продюсер.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Інша пацанка – Катя похвалилася успіхами в особистому житті. Їй зробили пропозицію.

За переможницю шоу Галю глядачі "Нового каналу" віддали понад 12 тисяч голосів. В якості призу вона отримала приз у 50 тисяч гривень на втілення мрії.

Галя

"Коли я почула своє ім'я, у мене закрутилася голова. Думала, що втрачу свідомість. Це краще, ніж джек-пот! Я тепер точно відкрию свою кав'ярню, і не одну, а мережа. А назву її "Клеопатра coffee", - розповідає переможниця другого сезону серіаліті.

Нагадаємо, "пацанкам" влаштували найстрашніше випробування, такого ще не було. Дівчатам влаштували випробування за мотивами фільму "Пила".

Як повідомляв Знай. ua, Фреймут – все, гроші на вітер: закадрові пристрасті закритого шоу "Оля". Колишній "Ревізор" дещо приховала від публіки?

Знай. ua писав, що треба віддати Фреймут на перевиховання: "пацанка" влаштувала епічну бійку, забувши про камерах. Охорона, немов Чіп і Дейл, ледь встигли прийти на допомогу.