Відомий італійський актор кіно, співак та фотомодель Мікеле Морроне вчергове оприлюднив унікальну світлину та приємно шокував власних шанувальниць, повставши перед ними практично голим, прикрившись лише покривалом.

Дану фотографію "розбивач" жіночих сердець оприлюднив на власній сторінці в Instagram, де вже встиг зібрати двохмільйонну армію шанувальників завдяки привабливій зовнішності і зйомках в польському аналогу "50 відтінків сірого".

Так, на знімку, який виконаний в чорно-сірих тонах, актор лежить на ліжку майже голий та прикриває свій прес та ноги покривалом. Водночас він тримає в руках фотоапарат та удає ніби фотографує.

Скріншот допису

Щодо користувачів соцмережі, то вони засипали світлину тисячами лайків та коментарів стосовно того, що він виглядає прекрасно та є еталоном чоловічої краси. Варто зауважити, що актор полюбляє оприлюднювати спокусливі фотографії, які спрямовані на жінок, адже наразі співак не одружений.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.