Життя ескортниць дуже далеке від очікувань: замість гламуру і розкоші вони часто стикаються з насильством та обманом. Українська блогерка Ксенія Манекен, яка спробувала себе у цій професії, розповіла подробиці своє попередньої діяльності та розповіла декілька дуже ілюстративних історій.

Про це жінка розповіла YouTube-шоу “Ходят слухи”.

Як пояснила Ксенія, є багато видів ескорту. Вона з 19 років регулярно їздила за кордон для того, щоб скласти компанію багатим чоловікам чи шейхам. Зазвичай такі чоловіки замовляють собі відразу багато дівчат, з якими п'ють, танцюють і розважаються. При цьому, вони не мають сексуального контакту з ними. Секс - окрема послуга, про яку потрібно домовлятись і розраховуватись окремо.

Поїздка, щоб потанцювати і посміятись поруч з іншими дівчатами задля розваги багатого чоловіка коштує близько 100-500 доларів за добу. Секс, відповідно, оплачується набагато краще. При цьому, існує суперпопит на цнотливих дівчат.

Ксенія Манекен, скріншот YouTube
Ксенія Манекен, скріншот YouTube

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ведуча “Ходят слухи” посеред ефіру вийшла на зв'язок із менеджером ескорт-послуг. Та приховала ім'я та своє обличчя. Вона також розповіла, що дуже багато клієнтів навіть не зацікавлені у сексі. У неї є хворий клієнт, який вибиває дівчатам зуби. Потім він оплачує лікування і, звісно, саме побиття.

Інша страшна історія - про ще одного любителя насильства. "У Дубаї є один чоловік з психічними захворюваннями - він любить бити дівчат. Іноді б'є у них на очах своїх підлеглих. Був випадок, коли він прямо в ресторані перегриз дівчині сухожилля на руці. За це він заплатив їй 100 тисяч євро. Багато хто відмовляється працювати з такими замовниками, а інші погоджуються заради грошей", - розповіла представниця сумнівної індустрії.

Як менеджерка, так і Ксенія наприкінці сказали, що це складна робота, адже дівчата не захищені, швидко звикають до легких грошей, після чого не можуть працювати на нормальній роботі і будувати стосунки.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ескортниця з Instagram: користувачі нажахані новою Міс Україна.

Як повідомляв портал Знай.ua, Дружина ексдинамівця Морозюка зробила сенсаційне зізнання: "Груди 5 тисяч євро, а губи - 300 доларів".

Також Знай.ua писав, що Відомий бізнесмен вбив дівчину з ескорту і розіслав друзям фото її тіла.