До смерті батько двох дітей забив 29-річну елітну ескортницю з допомогою кухонної ступи. Коли приїхала поліція, 48-річний Захід Назім лежав у ліжку разом із загиблою, притворившись, що втратив свідомість. За даними слідства, підозрюваний вдарив дівчину 13 разів по потилиці, а потім почав душити, повідомляє The Sun.

Друзі Христини Эбботтс повідомили про її зникнення після того, як вона не прийшла на власний день народження. Дівчина наглядала за квартирою свого друга в Лондоні, поки він був у від'їзді, і повинна була влаштувати вечірку.

Однак, фінансовий консультант, який працював у другому найбільшому фінансовому холдингу Канади Toronto-Dominion Bank, спростовує свою причетність до вбивства. Тим не менш чоловік провів ще 12 годин в квартирі з тілом, розсилаючи вульгарні світлини і відео іншій секс-працівниці.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Христина і Захід бачилися всього пару раз і домовилися зустрітися в ніч перед її днем народження. Вони купили алкоголь в сусідньому магазині і піднялися в квартиру. Коли поліція увірвалася туди, Захід лежав на ліжку. Після арешту його доставили в лікарню, де лікарі виявили травми, свідчать про те, що чоловік намагався заподіяти собі шкоду.

За словами обвинуваченого, останнє, що він запам’ятав — це як вони зайшли в квартиру. Згодом на телефоні Західа було знайдено відео, на якому він мастурбує після вбивства. Крім того, відбитки пальців чоловіка були знайдені на закривавленій ванні.

Нагадаємо, у неділю, 16 грудня, в харківському аеропорту поліція спіймала ймовірного замовника вбивства відомого активіста та борця з корупцією віталія Олешка ("Сармат"), якого застрелили 31 липня у його власному дворі в Бердянську.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, українцям показали відео зі слідчим експериментом під час розслідування нападу з кислотою на херсонську активістку Катерину Гандзюк.

Раніше портал Знай.ua писав, що колишнього главу "Правого сектора" знайшли з перерізаним горлом.