Відомий український виконавець Олексій Потапенко, продюсер і чоловік Насті Каменських, який разом з дружиною сидів у тренерському кріслі талант-шоу "Голос країни", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз Потап показав фанатам цікавий знімок, на якому позує у цікавій локації.

Як видно, Олексій зображений на вулиці, він стоїть в цікавій позі, спираючись на білу стіну. На прогулянку артист вийшов у світлому вбранні – на ньому сірі джинси, біла футболка з принтом і оригінальна курточка з цікавим візерунком, а на його ногах білі кросівки. Свій образ зоряний красень доповнив модними сонцезахисними окулярами. У підписі до кадру Потап написав: "Ми продюсери - такі #producer". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію репера, засипаючи його компліментами і жартами в коментарях до публікації, деякі припустили, що він змінив місце проживання.

Коментарі під постом Потапа

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще