Відомий український виконавець Віталій Козловський часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно артист порадував мережа красивими фото з прогулянки на "Київському морі", а тепер показав миле фото, на якому позує в студії звукозапису, мабуть, у момент запису нового хіта.

Як видно, на новому фото Віталій відображений за мікрофоном, він стоїть з закритими очима, ніби заснув. На ньому світла футболка з принтом, а на його голові навушники. Також артист щось робить руками, але за інструментами не видно, що саме. У підписі до кадру Козловський залишив кілька emoji, а фанати не пройшли повз і почали активно коментувати публікацію, засипаючи його компліментами в коментарях. "Дуже чекаємо", "Чекаю з нетерпінням новий хіт", "Гарно співаєш", "Співай, зіронько, співай! Соловейко!", "Віталій, я тобі бажаю удачі скласти нові кліпи ти чудово виглядаєш", "Нова пісня", - пишуть в коментарях до фото співака.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Віталій Козловський привітав з Новим роком милим віршиком.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Також портал "Знай.uа" писав, що Віталій Козловський показав фото біля моря і тут почалося.