Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила нову фотографію, на якій позувала у світлій сукні білизняного стилю і легкій напівпрозорій накидці. Свою талію Настя підкреслила тонким ремінцем і доповнила образ масивними золотими прикрасами.

У публікації артистка відзначила красу рідної країни, а також зізналася, що об'їздила її всю і закохалася в кожен куточок.

"Наша Україна така дивовижно красива! Давайте відкривати її разом! Я об’їздила всю країну і закохалась в кожен її куточок ❤️ Публікуйте в соцмережах фото та видео з ваших улюблених місць в Україні з хештегом #МандруйУкраїною і надихайте інших подорожувати та пізнавати нові місця! І нехай це літо стане для нас найкращим 😘🔝", - написала Каменських.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Настя Каменських порадувала сусідів дефіле в купальнику – "Стає спекотно".

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських поділилася важливими секретами, показавши, як накачала сідниці.

Також портал Знай.uа писав, що Каменських звернулася до українців і заговорила про найвідвертіше – "Ви дітей плануєте?".