Популярна російська акторка театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто тішить фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram.

Цього разу 32-річна російська актриса Христина Асмус похвалитися стрункими ніжками в бранні, який ледве-ледве прикриває "сороміцькі" місця.

Зірка опублікувала у своєму мікроблозі в Instagram свіже фото, на якому блиснула видом в темно-синьому міні-плаття і на високих підборах.

Асмус із зібраними наверх волоссям повернулася до камери спиною, витягнувши ногу і кинув зухвалий погляд через плече.

Дівчина спокусила поставою та також заінтригувала підписом.

Актриса зізналася, що їй пишуть в особистих повідомленнях у соцмережі, а також - чого не пишуть.

"Члени мені в директ, на щастя, не надсилають. Зате найпопулярніші повідомлення:" Давай познайомимося "," Зроби мені рекламу "," В тій сцені був справжній се * с? "," Я з дівчиною посварився, можеш їй записати відеозвернення? "" Як у вас з Гаріком справи, напиши "," Прийшли грошей на картку "," Я з подругою посперечалася, що ти мені відповіси ", - поділилася особистим секретом зірка.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами
Показати ще

Нагадаємо, скандальна Христина Асмус зізналася у всіх "гріхах"

Як повідомляв портал Знай.ua, Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також Знай.ua писав,Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.