У п'ятницю, 12 червня, відсвяткував свій день народження ексчоловік відомої української співачки Ані Лорак. З 42-річчям Мурата Налчаджіоглу привітали його близькі друзі й обраниця, яку турецький бізнесмен розсекретив на вечірці. Виявилося, що дівчину звуть Лілією. Вона позиціонує себе як професійний візажист. Також нова пасія Мурата проводить майстер-класи з макіяжу й активно розвиває сторінку в соціальній мережі Instagram.

Мурат Налчаджіоглу та Ані Лорак, скріншот: YouTube
Мурат Налчаджіоглу та Ані Лорак, скріншот: YouTube

Так, дівчина приготувала особливий сюрприз для Мурата - замовила торт з написом "Нарру birthday, коханий!". Більш того, Лілія подарувала підприємцю фотохолст, на якому вони зображені удвох.

В Instagram-сторіс колишній чоловік Лорак поділився звітними знімками зі свята, на яких іменинник позував в компанії нової коханої.

Мурат Налчаджіоглу з Лілією, скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Слід зазначити, що в шлюбі з Ані Лорак у Мурата з'явилася донька Софія. Нещодавно дівчинці виповнилося 9 років. Після розлучення батьків спадкоємиця співачки залишилася жити з мамою. За словами артистки, вона намагається підтримувати авторитет батька в сім'ї

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Ані Лорак показала фото зі святкування дня народження доньки Софії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", колишній чоловік Лорак Мурат не приїхав на день народження доньки.

Також "Знай.ua" писав, що Ані Лорак дозволила 9-річної доньці перефарбувати волосся в яскравий колір.