Мер'єм Узерлі – європейська і турецька актриса, що прославилася виконанням головної ролі у рейтинговому проекті "Величне століття". Артистці вдалося настільки яскраво втілити на екрані образ Хюррем-султан, що вже на наступний день після виходу серіалу вона прокинулася знаменитою. Зараз її знають і в Європі, і в країнах Азії, вона улюблена і на теренах пострадянського простору.

Тепер в актрисі складно впізнати горду Хюррем-султан – вона зробила пластику обличчя, змінила зачіску і здорово схудла. На свіжих фотографіях в Instagram Мер'єм Узерлі виглядає досить свіжо і стильно. А нещодавно актриса показала нове вражаюче фото, на якому добре видно її зміни в зовнішності. Так, дівчина підкоригувала губи, які тепер виглядають дуже ефектно, крім того видно, що хірург в цілому добряче попрацював з її обличчям. Фани в захваті від нового фото Узерлі, її засипають компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі ошелешила фанатів новим образом.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Величне століття" Халіт Ергенч зробив з першою дружиною заради другої.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.