З'явилася інформація, що скандальна українська співачка Світлана Лобода носить абсолютно інше прізвище. Про це повідомила солістка гурту "А-Студіо" Кеті Топурія на сторінці в соціальній мережі Instagram.

За словами Топурії, прізвище Світлани Лободи насправді - Лободадзе. Солістка "А-Студіо" зняла коротке відео в Instagram-сторіс, в якому повідомила, що її подруга, Лобода, випустила новий фільтр для соціальної мережі.

"Наша подружка Світлана Лободадзе, це її справжнє прізвище, хто не знає, випустила новий фільтр, подивіться", - розповіла Топурія.

Кеті Топурія, скріншот Instagram

Кеті вирішила скористатися тим фактом, що Світлана неодноразово заявляла про те, що не дуже любить своє ім'я, а от прізвище їй подобається.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"З дитинства мені здавалося, що ім'я Світлана - не моє... Немає в ньому того бунтарського духу, який був мені завжди притаманний. У школі мене почали називати за прізвищем і я була цьому дуже рада, так як вважала її ємною та гучного", - написала Лобода.

Світлана Лобода, фото - Instagram
Світлана Лобода, фото - Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Світлана Лобода намилилася на відпочинок в розпал карантину.

Як повідомляв портал "Знай.ua", мама Світлани Лободи поділилася кадрами, показавши, як сильно вони з донькою схожі.

Також "Знай.ua" писав, що Світлана Лобода похвалилася новим іміджем.