Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. В цей раз знаменитість здивувала публіку трепетними фото і відео з продюсером і подругою Нателлой Крапівіною, а в підписі до посту Світлана мило привітала її з днем народження.

На знімках Лобода з келихом вина в руках ніжно обіймає Нателлу, яка тримає мікрофон, і все це відбувається, мабуть, на сцені. На відео Світлана в епатажному золотавому вбранні лягає на диван, а винаймає її Крапівіна. У підписі до публікації Лобода привітала свою подругу з днем народження. "Ох, Натік, Натік. Скільки прожито, пережито, досягнуто... Ще б стільки, та багато-багато разів! Блага Звістка з року в рік – Твій День, Нателлочка. Я поруч. Завжди. Щоб не відбувалося. Ти ж знаєш. Шовкятик цілу. П. с. і, ма, купіть мені вже Греммі в сувенірній крамниці", - написала Лобода.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.