Італійський актор кіно, співак та фотомодель Мікеле Морроне, який здобув світову славу завдяки участі у польському аналогу "50 відтінків сірого" - фільмі під назвою "365 днів", учергове порадував шанувальниць і шанувальників. Чоловік виклав спокусливе фото, а якому він лежить оголеним у ліжку, а з аксесуарів на ньому хіба що окуляри.

Відповідним знімком зірка поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Варто відзначити, що фото й справді вийшло доволі гарячим, що й встигли оцінити підписники й підписниці. Наразі допис зібрав понад 17 тисяч позначок "Мені подобається", і ці цифри продовжують зростати.

На сторінці в Instagram можна помітити, що Мікеле Морроне здобув популярність у міжнародної аудиторії - під дописом можна побачити коментарі-компліменти англійською, іспанською, португальською, французькою та італійською мовами.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Секс-символ з "50 відтінків сірого" Мікеле Морроне оголився та показав, як "клікає" на самоізоляції.

Як повідомляв портал Знай.ua, Італійський спокусник Мікеле Морроне роздягся до трусів та показав сталеві м'язи - в Роналду з'явився конкурент.

Також Знай.ua писав, що Італійський красунчик Мікеле Морроне ледве втримав кермо, "торгуючи" гострими вилицями - дівчатка, збирайте слинки.