Вже досить довгий час ходять чутки про любовний роман відомої української співачки, тренера шоу "Голос країни" Тіни Кароль і її колеги Дана Балана. Але, ніхто з них не поспішає коментувати своє особисте життя та взаємини один з одним, чим ще більше розпалюють інтерес публіки. Трохи пролити світло на відносини пари вирішив учасник вокального шоу "Голос країни", переможець у "Танцях з зірками" Сергій Костецький у коментарі clutch.ua.

Тіна Кароль та Дан Балан, скріншот з youtube
Тіна Кароль та Дан Балан, скріншот з youtube

"Щодо роману Дана Балана та Тіни Кароль, вони мої самі улюблені тренери проєкту "Голос країни". І саме до них я хотів потрапити, коли йшов на проєкт. Бажаю, щоб в їх контакті завжди були тільки позитивні моменти – як у творчості, так і в емоціях. Мені здається, вони доповнюють один одного і яким би не був їх контакт, це завжди буде енергія, здатна розбурхувати всю Україну", - зізнався він.

Сергій Костецький, скріншот Instagram

Також Костецький щиро жалкує про те, що під час одного зі своїх виступів на проєкті змусив Балана ревнувати Кароль до нього.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини
Показати ще

"Мабуть, я жалкую, що змусив Дана Балана ревнувати Тіну Кароль до мене під час мого виступу. А що мені залишалося робити, якщо серед усіх журі та темного залу я бачив тільки чарівні очі Тіни, і більше не міг нікуди відірватися? Вся моя енергія виконання йшла не на камеру, а в очі Тіни, адже ми знайомі дуже давно. Нехай мені пробачить Дан Балан, але я знаю, що як артист він мене зрозуміє", - зізнався хлопець.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Тіна Кароль збирається спокушати Горбунова жіночними образами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль вийшла на пробіжку та звела з розуму чоловіків.

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль показала кумедне фото з хлопцями-фанатами.