З'явилася інформація, що проєкт "Дизель шоу" звинуватив студію "Квартал 95" у плагіаті жартів. На доказ вони розмістили ролик на сторінці в соціальній мережі Facebook, в якому порівняли свій виступ у 2015 році та виступ "кварталівців" у 2020 році.

Квартал 95, скріншот Facebook

Так, між популярними українськими гумористичними проєктами виник конфлікт через використання "Кварталу 95" жартів "Дизель шоу", з яким вони виступали ще в 2015 році.

"Напевно миші, які з'їли зерно в Держрезерві, влаштувалися авторами до колег з "Кварталу". І тепер сценарії можна не вигадувати, а просто перезнімати чужі номери. Приємно, що нас вже вважають "живими класиками", але авторське право в нашій країні ніхто не відміняв. Або ми чогось не знаємо?!" – підписали відео.

Дизель шоу, скріншот Facebook

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У свою чергу, деякі користувачі мережі здивувалися такому вчинку акторів "Кварталу 95". Інші ж, навпаки, вважали, що "Дизель шоу" повели себе некоректно в даній ситуації, так як спочатку не розібралися з колегами, а виставили на загальний огляд.

"Красти - дуже підло", "У Вас набагато краще", "Не бачу нічого жахливого... Неприємна ситуація, але, якщо "Дизель шоу" має претензії, то чому цю ситуацію не прояснити з самим "Кварталом"?", "Ну, у вас же був жарт тільки про англійську мову, а в "Кварталі" про більшість уроків", "Номери абсолютно різні", "Вам шкода?", - відреагували юзери.

2015 / 2020

Наверное мыши, которые съели зерно в Госрезерве, устроились авторами к коллегам из "Квартала". И теперь сценарии можно не выдумывать, а просто переснимать чужие номера. Приятно, что нас уже считают "живыми классиками", но авторское право в нашей стране никто не отменял. Или мы чего-то не знаем?! Приятного просмотра.

Geplaatst door Дизель Шоу op Vrijdag 12 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко зізналася в романі з колишнім Білик.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Єгор Крутоголов з "Дизель Шоу" показав свою розкішну наречену.

Також "Знай.ua" писав, що гуморист "Дизель Шоу" Євген Сморигін поділився своїми переживаннями через святкування Великодня в умовах карантину.