У соціальній мережі Instagram фанати виклали відеоролик зі співаком Філіпом Кіркоровим, у якому нарізкою показані нещодавні сцени з його життя та кадри запуску ракети Falcon 9, розробленої компанією Ілона Маска SpaceX.

Відповідне відео було розміщене на фанатській сторінці fkirkorov_sing_live_love (@f.n_fkirkorov) в Instagram.

На записі, який зроблений не так давно (про це свідчать процедури санітарної безпеки), Кіркоров виходить з автівки у модному одязі. На вході до приміщення йому безконтактним способом вимірюють температуру. Вона виявляється в нормі, через що Кіркоров жартома перепитує, чи можна йому "в космос".

Кіркоров, фото: Instagram
Кіркоров, фото: Instagram

Після цього картинка різко міняється на запуск ракети Falcon 9, яку супроводжує пісня Кіркорова "Верните мне крылья": "Я хочу полететь, но я не лечу / Верните мне крылья".

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

У коментарях до відео не вдалося з'ясувати, за яких обставин був зроблений запис зі співаком.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Лорак показала, як Кіркоров з розмахом відсвяткував день народження доньки: все в золоті і квітах.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кіркоров "напудив" просто в штани заради грошей, фани стривожені - "Побережіть наші нерви".

Також Знай.ua писав, що Оля Полякова вляпалася у скандал з Кіркоровим, соцмережі киплять – "Ми вже чули".