Тетяна Кравченко, зірка серіалу “Свати”, поділилась подробицями особистого життя. Її зізнання може шокувати відданих фанатів.

Тетяна Кравченко у серіалі "Свати", фото YouTube
Тетяна Кравченко у серіалі "Свати", фото YouTube

На фан-сторінці у мережі Instagram фанати акторки розмістили нову світлину зірки і шматочок найсвіжішого інтерв'ю. На фотографії жінка посміхається, на ній червона кофтинка у дрібну квіточку і віяло. Проте увагу привертає нова зачіска: акторка вирішила зробити рваний чубчик. Нова стрижка надзвичайно личить російській акторці українського походження.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Найбільше зацікавлення фанатів викликає підпис до фотографії - частинка одного із найсвіжіших інтерв'ю. Акторка розповіла: "Потрібно бути сильною. А куди діватися? Життя змушує! Я не думаю, що можна дозволити собі слабкість. Часи інші. Я завжди несла відповідальність за себе сама". Потім вона додала, що зараз у її житті немає чоловіка і вже давно не було. Акторка популярного серед великої кількості українців і росіян серіалу “Свати” вважає, що чоловік - не є найголовнішим, вона зосереджена на собі і своїх близьких.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Карма серіалу "Свати" - услід за Добронравовим Квартал 95 втратив ще одну зірку.

Як повідомляв портал Знай.ua, Валюха зі "Сватів" пояснила, як нездари стають популярними: "Підстьобує..."

Також Знай.ua писав, що Миротворець відправив до чистилища "Сватів".