Яскраві і незактні виступи і шоу люблять дарувати глядачам артисти. Але як відбуваються репетиції LOBODA, Лоліта, Тіна Кароль, Ольга Бузова, Оля Полякова, Брітні Спірс, Леді Гаги, Мадонни.

Розпашілі обличчя співаків і вітальні вигуки глядачів можна побачити лише під час справжнього, ретельно підготовленого шоу. Так відбувається з усіма зірками. Одне велике шоу готується не один день, декому для підготовки потрібні тижні, а декому й місяці роботи. А на репетиціях всі зірки без макіяжу і в улюбелних розтягнених домашніх футболках виглядають, як прості люди.

Наприклад, відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль готується представити восени шанувальникам новий етап своєї творчості і вже декілька місяців поспіль артистка ретельно готується до цього.

Як відомо, це буде Ексклюзив М1. До кінця серпня – початок вересня Тіна Кароль представить музичну трилогію. Нас чекає новий етап у творчості.

Популярні новини зараз
Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram

Популярна українська співачка Світлана Лобода - також працює над собою щодня заради яскравого вигляду на сцені.

Продюсер Нателла Крапівіна заявила, що корпоратив Світлани Лободи може коштувати від 3 до 10 мільйонів російських рублів (від 1 млн до 3.5 млн гривень). Однак, за її словами, це було до пандемії, і швидше за все, незабаром гонорари можуть повернутися на колишній рівень.

Світлана Лобода, фото - Instagram
Світлана Лобода, фото - Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.