Легендарний письменник, якого вже охрестили королем жанру жахів, Стівен Кінг заявив, що хотів би написати книгу про не менш відомого вбивцю Джейсона Вурхіза з фільмів серії "П'ятниця, 13-е"

Про таке він розповів у власному Twitter.

За словами Кінга, в жодному фільмі не було розкрити мотивацію головного вбивці, а також не було спроб розповісти про те, що відчуває він сам.

"Краща ідея для роману який я так і не написав (і напевно не напишу ніколи) - це "Я, Джейсон", де розповідь вів би Джейсон Вурхіз від першої особи. Він розповів би про свою пекельної долі і як його раз по раз вбивають в таборі у Кришталевого озера. Яка екзистенціальна доля!", - написав він.

Стівен Кінг, фото: GettyImages
Стівен Кінг, фото: GettyImages

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Щоправда, автор "Воно", "Керрі" і "Зеленої милі" назвав задумку для роману нереалізованою ідеєю, адже, аби написати такий роман, потрібно вкрай добре постаратися з отриманням прав на це.

"У мене починає боліти голова від однієї лише думки про всі юридичні нетрях, через які доведеться продиратися в спробах домогтися дозволу на таку книгу. І серце теж розривається. Але боже мій, хтось же повинен розповісти історію з точки зору Джейсона?", - підкреслив він.

Скріншот допису

Нагадаємо, раніше Вийшов трейлер серіалу "Чужак" за Стівеном Кінгом: моторошна історія від "короля жахів" добре полоскоче нерви, відео

Як повідомляв портал "Знай.ua", вийшов офіційний трейлер фільму "Ірландець" з Аль Пачіно та Де Ніро

Також "Знай.ua" писав, що показали, як змінювався гардероб Джокера