Знаменитий американський письменник, якого називають "королем жахів", Стівен Кінг покинув Facebook. Відтак, він видалив власну сторінку та заявив, що йому не подобається брехлива інформація в соціальній мережі.

Про видалення сторінки Стівен повідомив вже в іншій сомережі – Twitter.

За словами легендарного письменника, прийняв він таке рішення через те, що його не влаштовує політична реклама, а також набридла неправдива інформація в соціальних мережах. Також він зазначив, що адміністрація фейсбуку не докладає зусиль для того, щоб зберегти дані користувачів.

Стівен Кінг

"Я йду з фейсбука. Не подобається безліч фейкової інформації, яка є в політичній рекламі. Я також не впевнений в здібності цієї мережі захистити особисте життя користувачів", – написав Стівен Кінг.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Окрім цього, він додав, що якщо фанати з Facebook мають бажання, то можуть слідкувати за ним в Twitter.

Нагадаємо, Adobe показала інструменти для пожвавлення портретів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Google спільно з YouTube запустили унікальну програму FreddieMeter, за допомогою якої користувачі зможуть порівняти свій та голос Фредді Мерк'юрі.

Також портал Знай.uа писав, що новий проект Ілона Маска покликаний зв'язати людський мозок і штучний інтелект.