Всесвітньо відома голлівудська акторка Сальма Хайєк здивувала шанувальників новими фото. Знаменитість відома своєю любов'ю до "правдивих" фото без макіяжу. Про це стало відомо завдяки повідомленню акторки в мережі Instagram.

53-річна зірка має хобі - періодично викладати фото натуралної краси, на яких виглядає молодою і привабливою. І кожного разу шанувальники не втомлюються дивуватися, як знаменитій актрисі вдалося зупинити час. Фани просто засипають зірку компліментами.

Сальма Хайєк, фото Instagram
Сальма Хайєк, фото Instagram

Новий розкішний знімок Сальма показала кілька годин тому. Вона зробила селфі, стоячи серед свіжого листя. Мабуть, таким чином Сальма вирішила підкреслити і свою свіжість.

У підпису вона зазначила, що кадр зроблений без використання фільтрів, а сама вона красується без макіяжу. Гладка смаглява шкіра, ніжний овал обличчя і спокійне сяйво очей змусили фанатів вкотре захопитися.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пітт проти Ді Капріо і "Джокер" проти "1917": хто побореться за престижну кінопремію Oscars 2020.

Як повідомляв Знай.uа "Золотий глобус-2020": оприлюднили прізвища номінантів престижної кінопремії.

Знай.uа писав, Хайді Клум показала фото тридцятирічної давності: зовсім інша людина.