Українська актриса Анна Кошмал, яка прославилася завдяки ролі Жені в серіалі "Свати", розкрила подробиці нового сезону. Вона відразу ж відкинула всі ті чутки, які досі роїлися навколо проекту, що продовження не буде того чи іншого артиста. За словами, Кошмал, "Свати" повернуться в повному складі.

"Я думаю, що всі цього хочуть. І творці хочуть. І ми хочемо. Всі актори дуже люблять цей проект. Ніхто від цього проекту не відмовлявся. Ніхто з цього проекту не йшов, тому в сьомому сезоні будуть всі ваші улюблені артисти", - зазначає зірка.

Скріншот з відео серіалу "Свати"
Скріншот з відео серіалу "Свати"

До цього в Мережі ходила інформація, що відмовилася від проекту Людмила Артем'єва. Мовляв, її не влаштували маленькі гонорари. Потім сама виконавиця ролі Ольги Миколаївни спростувала ці домисли.

А ще раніше фанати "прощалися" з Мітяєм. Мовляв, Миколи Добриніна вигнали зі зйомок за п'янку. І знову самому акторові довелося розповідати, що це лише фейк-ньюс!

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Свати", кадри із фільму
"Свати", кадри із фільму

Яких лише домислів і припущень не було навколо серіалу! До речі, часто дрова у багаття чуток і пліток підкидали самі ж актори. Наприклад, актор Данило Бєлих, виконавець ролі Максима Ковальова, чоловіка Маші і тата Жені, Вікі і Микити, розпустив слух, що серіал перейменують. Правда, пізніше сам зізнався в обмані.

Відомо, що раніше Держагентство України з питань кіно скасувало державну реєстрацію "Сватів", а його продюсер Володимир Зеленський записав відеозвернення до СБУ через заборону Добронравову в'їзду до України.

Зірці серіалу "Свати" Добронравову таки дозволили в'їзд і зйомки в Україні. У Міністерстві культури пояснили, що актора виключено згідно з рішенням суду, яким скасували заборону на в'їзд в Україну і дозволили знову ретрансляцію фільмів з його участю. Заборону ввели через поїздки актора до Криму і підтримку анексії півострова.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Валюха з "Сватів" поплатилася за довгий язик, як провчили улюбленицю "Кварталу 95".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Кошмал заради нової фотосесії навіть роздяглася.

Також портал Знай.uа писав, що Людмила Артем'єва, відома своє роллю Ковальової Ольги в серіалі "Свати", відмовилася грати в сьомому сезоні цього телепродукту, який, за словами продюсерів, стане останнім.