У студії "Квартал 95" відповіли на звинувачення "Дизель шоу" щодо плагіату номерів 5-річної давності.

"Не накручуйте себе, цей жарт ми вкрали не в вас, а прочитали в книзі за 2013 рік. Просто не подумали, що ви теж читаєте книги. Хоча в цілому ви праві, жарт можна придумати один раз, а вкрасти кілька ... тільки в цьому випадку ми - другі", - написав він.

Крім того, він додав посилання на книгу, в якій "Квартал" побачив цю жарт.

На доказ гумористи "Дизель шоу" розмістили ролик на сторінці в соціальній мережі Facebook, в якому порівняли свій виступ у 2015 році та виступ "кварталівців" у 2020 році.

Квартал 95, скріншот Facebook

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Так, між популярними українськими гумористичними проєктами виник конфлікт через використання "Кварталу 95" жартів "Дизель шоу", з яким вони виступали ще в 2015 році.

У свою чергу, в "Дизель шоу", відповідаючи на коментар Гагаріна, відзначили, що текст книги і номери абсолютно не збігається: "Непогана спроба, Артемко Михайличенко. От тільки текст книги і номери не збігається. Зовсім не збігається. А ось нашого номери і вкраденого "Вечірнім Кварталом" співпадає один в один. Як так?! Шкода, ви навіть порушили старий принцип своєї контори "В ефірі не було?! Пускаємо!". Тут в ефірі не просто було, а багато десятків разів, так як цей номер за 5 років один з найбільш повторюваних. Та й він об'їхав багато країн світу, навіть у Канаді та Америці побував. А ваша редактура "проґавила". Напевно, після відходу Володимира Олександровича в політику - і редагувати ваше шоу нікому, тому і пропускають чужі номери! І запам'ятайте - наші автори, на відміну від вас, номери пишуть самі, а не "запозичують" у інших. Можливо, вашому шоу завадила відсутність глядачів у залі - вони б точно помітили, що показуєте чуже".

Дизель шоу, скріншот Facebook

У свою чергу, деякі користувачі мережі здивувалися такому вчинку акторів "Кварталу 95". Інші ж, навпаки, вважали, що "Дизель шоу" повели себе некоректно в даній ситуації, так як спочатку не розібралися з колегами, а виставили на загальний огляд.

2015 / 2020

Наверное мыши, которые съели зерно в Госрезерве, устроились авторами к коллегам из "Квартала". И теперь сценарии можно не выдумывать, а просто переснимать чужие номера. Приятно, что нас уже считают "живыми классиками", но авторское право в нашей стране никто не отменял. Или мы чего-то не знаем?! Приятного просмотра.

Geplaatst door Дизель Шоу op Vrijdag 12 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що гумористи "Дизель шоу" звинуватили "Квартал 95" в крадіжці жартів - "Дуже підло".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Єгор Крутоголов з "Дизель Шоу" показав свою розкішну наречену.

Також "Знай.ua" писав, що гуморист "Дизель Шоу" Євген Сморигін поділився своїми переживаннями через святкування Великодня в умовах карантину.