Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, часто радує публіку незвичайними фото і відео у своєму Instagram. Цього разу зірка виклала в мережу гарячий кадр з нової фотосесії, а у підписі до публікації розповіла про свої плани.

Як видно, зірка зображена у цікавій локації, вона прийшла на зйомку в захоплюючому образі. Фотограф посадив Дашу в еротичну позу на купу коричневих ящиків, вона тут нагадує зірку пін-апу. На ній бежеві трусики із завищеною талією, короткий топ і оригінальна сітчаста накидка на руках. Але найбільше уваги привертає величезна світла капелюх, під якою розпущене волосся, а на її обличчі легкий макіяж, при цьому шкіра співачки має красивий шоколадний відтінок. У підписі до кадру Астаф'єва написала: "Назустріч сонцю", а також розповіла, хто допомагав їй створювати цей неймовірний образ. Фанати співачки не пройшли повз і почали активно засипати її компліментами, захоплюючись цими милими фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.