Відомий український журналіст, блогер і телеведучий Анатолій Анатоліч вже не перший рік бере інтерв'ю в українських зірок у своїй програмі на YouTube "Зе Інтерв'юер".

Гостями Анатоліча в різний час вже ставали резиденти студії "Квартал 95" - це і Євген Кошовий, і Олена Кравець. Однак час не стоїть на місці і ведучий вирішив дізнатися, як йдуть справи в молодому колективі "Жіночого кварталу".

Про це стало відомо завдяки повідомленню Анатолія Анатоліча в мережі Instagram і нового відео на YouTube-каналі "Зе Інтерв'юер".

Публікація Анатолія Анатоліча, скріншот Instagram
Публікація Анатолія Анатоліча, скріншот Instagram

Гостями нового випуску стали: Лера Товстолес, Ірина Сопонару, Саша Машлятина, а також ще раз з Анатолічем поспілкувалася Олена Кравець. До речі, Кравець ще раз розповіла про роботу в МcDonald's.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

У свою чергу Лера Товстолес відверто розповіла про складнощі модельного життя і домаганнях. Шок у тому, що Лері довелося зважитися на втечу з Кореї після невдалого контракту з модельним агентством, яке займалося еротикою для звичайних супермаркетів.

Повне відео, яке наповнене одкровеннями про стендап, допомогу психологів і проблеми на сцені можна переглянути за посиланням:

Варто нагадати нашим читачам, що відома українська співачка, акторка студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість нарешті наважилась розкрити їх з чоловіком Романом Дудою головний секрет — виявляється, зіркова красуня довгий час дуже вдало приховувала вагітність. 1 травня парочка вперше стала батьками — на світ з'явився маленький хлопчик на ім'я Ваня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, канал "Україна" і новини "Сьогодні" одягли у вишиванки світових зірок і своїх ведучих - артпроєкт ВишиванкаDAY.

Як повідомляв Знай.uа Ріапобой, Kazka, Неангели, Melovin стали стіною проти пандемії.

Знай.uа писав, племінниця Софії Ротару виходить заміж - у скільки обійдеться зіркове весілля і сукня нареченої.