У вівторок, 16 червня, пішов з життя популярний учасник k-pop-групи TST (раніше колектив називався Top Secret) 28-річний Кім Хван Чжон, відомого під псевдонімом Йоан.

На даний момент не називають причин раптової смерті артиста.

Похорон вокаліста TST відбудуться 18 червня. З-за пандемії коронавіруса прощання відбудеться в колі найближчих родичів та друзів.

Кім Хван Чжон, фото: Instagram
Кім Хван Чжон, фото: Instagram

В якості співака Кім Хван Чжон дебютував у 2015 році у складі групи NOM, а вже в 2017 році став учасником групи Top Secret. У січні 2020 року група випустила четвертий альбом. Він став дуже популярним не тільки в Азії, але і в США. Найпопулярнішими їх треками є Wake Up, Paradise, Love Story та Countdown.

Популярні новини зараз
Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Кім Хван Чжон, фото: Instagram
Кім Хван Чжон, фото: Instagram

Співак опублікував останній знімок у своєму Instagram 31 травня. На фото він позує на пляжі і розповідає, що хоче подорожувати. У коментарях до публікації свої співчуття висловлюють фани зі всього світу.

Варто відзначити, що за останні кілька років збільшилася кількість смертей серед молодих співаків популярної корейської музики. Учасники груп все частіше вчиняють самогубство.

за Причиною для того, щоб звести рахунки з життям стає строгий контроль і тиск продюсерів. Артистів часто примушують сидіти на дієтах та бувають випадки, коли навіть забороняють користуватися мобільними телефонами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раптово пішла з життя молода зірка "Голосу", її пісні обожнювали мільйони.

Як повідомляв Знай. ua, відому артистку Соллі погубили жіночі принади, нещадні фани спровокували страшне.

Також Знай. ua писав, що помер великий український композитор Мирослав Скорик, батько культових "Тіней забутих предків".