У столиці з життя пішов ще один монах з Києво-Печерської лаври через коронавірус. Так, його госпіталізували до лікарні, однак врятувати чоловіка не вдалося.

Про це повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Відтак, як відзначається, з життя пішов 47-річний монах лаври ієродиякон Наум, якого медикам так і не далося врятувати.

"За минулу добу двоє померлих. Це люди з Києво-Печерської лаври. Один – 73-річний, інший – 47-річний. Були госпіталізовані. Обоє перебували у важкому стані. Один був підключений до ЕКМО. Померли в лікарні", - йдеться в повідомленні.

Померлий монах

Популярні новини зараз
Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Водночас ряд українських ЗМІ повідомляють, що нібито коронавірусом хворий також і намісник лаври Павло – його поклали до лікарні з легкими симптомами. Щоправда, один з митрополитів лаври запевнив, що намісника храму "госпіталізували через складний діабет".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо,у Києві від Covid-19 помер монах Української православної церкви Московського патріархату, архімандрит Києво-Печерської лаври Нектарій.

Як повідомляв Знай.uа окупанти наплювали на карантин і обстріляли Донбас, поранений захисник України.

Знай.uа писав, комендантську годину в Україні - в яких галузях запровадять жорсткі обмеження.