Колишній соліст групи "Чай вдвоем" Стас Костюшкін зробив важливе заяву про те, що не збирається брати участь у російських ток-шоу з теми насильства. Відео він опублікував на особистій сторінці в Instagram.

Артист вирішив звернутися до публіки після того, як зробив сенсаційну заяву про пережите в дитинстві згвалтуванні.

"Хочу зробити невелику заяву. Телеканали НТВ, Росія, від Андрія Малахова, рекламні агенти, будь ласка, вгамуйтеся. Я точно не буду заробляти на цьому гроші, я точно не збираюся на цьому хайповать. Все, що я хотів, я вже сказав. Реакцію, яку я хотів, я точно отримав. Моя мета і завдання була тільки одна – щоб ми стали уважніше відноситься до нашим дітям. Все, більше мені нічого не треба, а грошей за це я точно не візьму", - сказав Костюшкін.

В коментарях прихильники підтримали артиста і вказали, що він все робить правильно. Фолловери відзначили, що він викликає у них величезне повагу за мужність і людяність.

"Який ви молодець! Все правильно, все чесно. ❤️ Про це треба говорити. А ви все правильно робите", "Розумниця! Юля і дітки безумовно пишаються Вами!!! А ми просто радіємо за Вашу чудову сім'ю", " Шана і повага! Який же молодець!", "Викликаєте величезну повагу.за сміливість і за людяність", "Моя повага Вам", " Спасибі вам за чесність. Ви найкрутіший", "Молодець Стас, все більше переконуюся в твоїй порядності", - підтримали коментатори.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Зізнання про те, що він в дитинстві пережив сексуальне насильство 48-річний Стас Костюшкін зробив у шоу "Альона, блін!". Артист зазначив, що зробив так для того, щоб підняти проблему і знайти відгук у суспільства.

Співак поділився, коли розповідав про той трагічний день, що досі пам'ятає, як від ґвалтівника пахло тютюном.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, экс-соліст "Чай удвох" Костюшкін вперше розповів про зґвалтування.

Як повідомляв Знай. ua, Собчак висміяла зґвалтування Костюшкін в дитинстві і переплюнула Тодоренко.

Також Знай. ua писав, що популярна співачка втекла з Росії.