Популярний співак, екс-соліст гурту "Чай вдвоем" Стас Костюшкін набив тату на честь ювілею Примадонни росйської естради Алли Пугачової.

На своїй сторінці в Instagram Стас Костюшкін опублікував знімок, на якому він зображений в кабінеті у тату-майстра, якйи працює над новим шедевром на руці зірки.

Стас Костюшкін

На плечі у виконавця красується зірка, всередині якої – ініціали Алли Борисівни та цифра 70 (її ювілей)

В описі до посту Костюшкін поцікавився в учасників, як вони готуються доювілею співачки (15 квітня Примадонні виповнилося 70 років).

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Алла Пугачова

"Дай Бог бабусі довгих років життя. Того і дивися Стас собі всю руку заб'є", - коментують користувачі мережі.

Численні фолловери оцінили вчинок зірки. На їх думку, це дуже широкий жест поваги до Примадонни. Фанати висловили впевненість у тому, що Пугачова прийде в захват, побачивши наколку Стаса.

Нагадаємо, на 17 квітня запланова ювілейний сольний концерт Примадонни, який пройде в Кремлівському палаці. А напередодні Алла Борисівна відсвяткує день народження у колі найрідніших та друзів.

Нагадаємо, напередодні ювілею Пугачової в мережі поширили невідомий раніше кліп Примадонни, який назвали "повною вульгарщиною".

Як повідомляв портал Знай.ua, відомий російський музичний критик Сергій Сосєдов розповів пікантні подробиці скандального союзу в російському шоу-бізі. Якими ж насправді є стосунки Алли Пугачової і Максима Галкіна.

Також Знай.ua писав про те, що українська співачка-запроданка Світлана Лобода привітала Аллу Борисівну з ювілеєм.