У понеділок, 15 квітня, примадонні радянської і російської естради Аллі Пугачовій виповнилося 70 років. З самого раннього ранку співачку вітали в соцмережах шанувальники, колеги та друзі.

Та найбільший подарунок приготували молодші діти примадонни – Ліза та Гаррі Галкіни. 5-річні близнята розповіли своїй зірковій мамі вірш, заспівали пісню, а також подарували подарунки, які виготовили своїми руками.

Сімейним відео за традицією поділився чоловік співачки Максим Галкін в Instagram. Гуморист зафільмував, як діти заходять до Алли Борисівни, ще одягненої в піжаму, щоб першими привітати з днем народження.

"Вітаємо! Любимо! Цінуємо! Залишайся, мила, завжди такою! Завдяки тобі лиш ми живемо, - першою привітала "по-дорослому" Ліза.

Гаррі, уступивши, як справжній джентльмен, перше слово сестричці, чемно запитав, чи може він почати вітати і прочитав вірш про те, що "кращої мами не буває".

" Ой, довели до сліз матір з ранку", - просльозилась Пугачова.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

У коментарях під відео багато російських зірок привітали Аллу Борисівну з ювілеєм.

- До сліз, - прокоментувала запис Лоліта Мілявська.

- І ми дуже любимо. Здоров'я! Сил !! І Долгих щасливих років життя, - написала Світлана Лобода.

Привітали примадонну і дехто з українських співаків. Так, своє "вітаю" залишив Олександр Пономарьов. А Віталій Козловський обмежився кількома сердечками.

Нагадаємо, до ювілею Пугачової оприлюднили "заборонений за вульгарність" кліп примадонни.

Як повідомляв портал Знай.ua, Алла Пугачова розкрила страшну таємницю про одного зі своїх чоловіків.

Також Знай.ua писав, Кіркоров видав найбільшу таємницю Пугачової: що сталося з їхнім сином.