Легендарна радянська співачка й зірка російського шоу-бізнесу Алла Пугачова здивувала своїх шанувальників новим зізнанням з приводу колишнього чоловіка Філіпа Кіркорова.

Про це стало відомо завдяки одному з нещодавніх інтерв'ю Примадонни для російських ЗМІ.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Алла Борисівна заявила, що поп-королю категорично не можна пити алкогольні напої, так він припиняє себе контролювати і поводиться дуже агресивно.

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Це катастрофа. Це валиться все. Це щось, таке дійство йде, великомасштабне. Викидаються якісь гроші, набиваються морди. Розумієте, це щось страшне. З цього позитивного хлопчика вилазить якийсь диявол", - пояснила Алла Пугачова.

Варто нагадати, що російська зірка, примадонна Алла Пугачова підтвердила чутки про повернення на сцену. Так, артистка дасть ювілейний концерт у честь 70-річчя.

"Здоров'я треба берегти. Цей концерт для мене святе, тому що головна мотивація — діти. Більше я вже не наважусь нічого цього робити. З такими муками і нервами!", — зізналася Пугачова.

Зазначимо, що шоу під назвою "Алла Пугачова. P. S" відбудеться 17 квітня в Москві на сцені Кремлівського палацу. Також всупереч чуткам про те, що примадонна давно вже не в голосі і не може співати в живу, Алла Борисівна запевнила: використовувати фонограму на своєму ювілейному концерті не збирається, бо не вміє під неї відкривати рот.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 70-річна Примадонна російської і радянської естради Алла Пугачова, наперекір похилим років радіє життю і виховує удвох з молодим чоловіком Максимом Галкіним двох прекрасних дітей - Лізу і Гаррі. Пугачова купається в народній любові і часто ділиться з публікою та журналістами історіями з особистого життя, розповідає про своє здоров'я і попередніх шлюбах. Також Алла Борисівна є глибоко віруючою людиною, і нещодавно повідала журналістам історію самого дивного зцілення свого життя.

Нагадаємо, Лобода показала, як спокусила Ліндеманна: спідницю забула, Мушкетер.

Як повідомляв Знай.uа Кіркоров видав найбільшу таємницю Пугачової: що сталося з їхнім сином.

Також Знай.uа писав, Лобода "дала гарбуза" Кіркорову: відшила відразу після поцілунку.