Гостелерадіофонд опублікував кліп Алли Пугачової на пісню "Айсберг", який заборонили до показу в 1984 році. У ньому Пугачова постає перед глядачами в дорогий шубі, а хтось, чиє обличчя глядач довгий час не бачить, тягне її на санях. Багаторазово в ході ролика ми бачимо її лежачою на них, а в кінці ролика, коли візник втомлюється, а Примадонна падає з саней, засвічують особу того, хто її тягнув, — це сама Пугачова.

Алла Пугачова

Даний ролик був заборонений після прем'єри на Ленінградському телебаченні з тієї причини, що владі не дуже сподобалися пози співачки і вони визнали їх надто вульгарними. Варто відзначити, що незабаром він був дозволений.

Довгий час кліп можна було знайти в інтернеті в дуже поганій якості, проте напередодні ювілею Пугачової (15 квітня Примадонні виповниться 70 років) Гостелерадіофонд прийняв рішення викласти в мережу більш якісне відео.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що незабаром російська виконавиця Алла Пугачова святкуватиме свій 70-річний ювілей, на честь якого очікується грандіозне шоу. Примітно, що десять років тому Алла Пугачова дала концерт, який назвала заключним і зазначила, що закінчує свою сценічну кар'єру. Тим не менш, примадонна передумала щодо останньої появи на сцені і прийняла рішення на честь свого 70-річчя порадувати тисячі своїх фанатів новим шоу.

Як повідомляв портал "Знай.uа": російський співак Сергій Челобанов поділився подробицями свого особистого життя в той період, коли проживав спільно із зіркою російської естради Аллою Пугачовою. В одному з ефірів він підкреслив, що вважає Аллу Пугачову найкращою жінкою у своєму житті. Крім того, він поділився неймовірною і незвичайною історією їх знайомства з примадонною.

Також "Знай.uа" писав, що Пугачова купається в народній любові і нерідко ділиться з публікою та журналістами історіями з особистого життя, розповідає про самопочуття і минулих взаєминах. Крім того, Алла Борисівна є глибоко віруючою людиною, а не так давно поділилася з журналістами історією найдивнішого зцілення свого життя.