Музичний критик Сергій Сосєдов розповів пікантні подробиці скандального союзу в російському шоу-бізі. Якими ж насправлі є стосунки Алли Пугачової і Максима Галкіна.

Сосєдов, дав зрозуміти, що ні про яке кохання в даному випадку, мови йти не може, - пишуть російські ЗМІ.

Як відомо, музичний критик вже давно вважає себе найвідданішим шанувальником Алли Пугачової, тому не лише за її творчістю, а й життям стежить дуже пильно і знає багато цікавого.

зіркова пара

Сосєдов як ніхто інший знає подробиці біографії Примадонни, а її пісні буквально напам'ять. Він став гостем нового випуску шоу "Секрет на мільйон", присвяченого ювілею Алли Пугачової, яка 15 квітня відзначає 70-річчя.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Пугачова та Галкін

Сергій зізнався, що на грандіозному концерті, організований Примадонною на честь своєї круглої дати, його не буде. І справа не тільки в тому, що ціни на квитки злетіли в космос. На думку критика, нові пісні, які входять в її репертуар, не підходять артистці за віком. Мовляв, несолідно.

Зайшла мова і про особисте життя Примадонни.

"Вона така людина, що може розіграти цю любов. Адже і в любов з Філіпом (Кіркоровим. – Прим.ред.) мало хто вірив. І я, до речі, в цю любов не вірив. Це була гра, такий діловий союз. Також, до речі, як і з Галкіним", – розкрив головну таємницю сімейних стосунків Примадонни і гумориста критик.

Як додав Сосєдов, він вважає, що режисер Олександр Стефанович став "головним Пігмаліоном" Алли Пугачової. За його словами, чоловіки ніколи їй не заважали, навпаки, вони її "підживлювали".

В рамках телепрограми Сергій Сосєдов звісно ж привітав Примадонну з ювілеєм і слізно попросив її більше не співати. Музичний критик переконаний, що в пам'яті вона залишиться виконавицею з того часу, але не сучасною співачкою.

Нагадаємо, напередодні ювілею Пугачової в мережі поширили невідомий раніше кліп Примадонни, який назвали "повною вульгарщиною".

Як повідомляв портал Знай.ua, Алла Пугачова розговорилась та розкрила страшну таємницю про одного зі своїх чоловіків.

Також Знай.ua писав про те, що Кіркоров видав найбільшу таємницю Пугачової: що сталося з їхнім сином.