Примадонна радянської та російської естради Алла Пугачова завоювала мільйонну армію фанатів. Нею захоплюються, її вихваляють, з неї беруть приклад і за нею пильно стежать. І напередодні 70-річного ювілею артистки зіркові колеги говорять про неї найтепліші слова і бажають їй любові і довголіття. Однак, як і слід було очікувати, далеко не всі ставляться до Алли Борисівні однаково позитивно.

Артисти часто кажуть, що навколо Примадонни з'явився "ореол всемогутності". В ефірі програми "Вихід у люди" Андрій Разін поділився спогадами про знайомство з Пугачовою. Продюсер зазначив, що Алла Борисівна звернула на нього увагу і запросила на дачу, тільки коли "Ласковый май" опинився на вершині популярності.

"Ненависть, заздрість, жорсткість, величезні гроші, любов до людей, але при цьому знищення артистів — це все Алла Борисівна. Ірина Понаровська говорила мені в 1985-м, що вона "перекрила їй кисень". З нею мало не погоджували кожного артиста, хто з'являвся на сцен", — обурювався Разін.

Продюсер зізнався, що на дачі Алла Пугачова відверто назвала його негідником і сволотою. "За те, що обійшов її з "Ласкавим маєм", ось ми і почали лаятися. А в березні 90-го вона ставила питання про притягнення мене до кримінальної відповідальності. Порушили справу, я ходив під статтею майже до розвалу Радянського Союзу", — пояснив Разін.

Продюсер розповів, що Пугачова домоглася влади на естраді завдяки дружбі з впливовими людьми. Але Сергій Сосєдов не згоден з Разіним: за словами музичного критика, у Алли Борисівни не було повноважень голови Держтелерадіо СРСР" і директора станції, тому артистка не могла позбутися від конкурентів.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Критик вже не в перший раз прокоментував творчість Пугачової, сказавши, що не може назвати піснями її нові композиції. На ювілейний концерт артистки він не збирається.

"Зараз у Бузової репертуар краше, ніж у Алли. Як можна в 70 років давати інтонації гопника? Їй треба було поставити крапку ще в програмі "Вибране", — уклав Сосєдов.
Нагадаємо, раніше ми писали, що хвору Пугачову "зцілили" ударом по голові.