Зірка "Сутінків" Крістен Стюарт зіграє принцесу Діану в новому фільмі режисера Пабло Ларраина. Про в повідомляє Deadline.

Режисер пояснив, що вирішив вибрати Стюарт для ролі Діани, адже вона здатна надати образу ту загадковість, яку він шукав.

"Крістен може бути дуже різною, вона може бути дуже таємничою і дуже крихкою, а в кінцевому підсумку дуже сильною, і це те, що нам потрібно", зазначив Пабло Ларраин.

Новий фільм отримав назву "Спенсер". Сценаристом картини стане Стівен Найт, автор "Гострих козирків".

В сюжеті фільму повідають про період початку 1990-х років. Саме в цей період принцеса Діана прийняла рішення про розлучення з принцем Чарльзом. Дія розвернеться протягом трьох днів під час різдвяних канікул у королівському Сандрингемском палаці в графстві Норфолк.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Діана і Чарльз, Фото: Getty Images
Діана і Чарльз, Фото: Getty Images

[quote author=""]"Я завжди був заінтригований і зачарований королівською родиною, цією культурою, якої немає там, звідки я родом, — розповів Ларраин. — Ми вирішили розповісти історію про особистості, про те, як жінка вирішує не бути королевою. <…> Вона

принцеса Діана, фото GettyImages
принцеса Діана, фото GettyImages

Виробництво картини має розпочатися на початку 2021 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Крістен Стюарт заговорила про весілля з Паттінсоном, фанати "Сутінок" пищать від захвату.

Як повідомляв Знай. ua, зірка "Сутінків" Крістен Стюарт показала свою кохану.

Також Знай. ua писав, що головною актрисою десятиліття вибрали Крістен Стюарт з "Сутінків".