Додаток FaceApp сьогодні не скачував тільки ледачий. Сагу “Володар Перснів” навіть ледачий дивився. А поєднати ці два дива сучасності додумалися в пабліку Medieval & Mythology в соціальній мережі Facebook.

Хтось із фанатів франшизи по Толкіну, заздалегідь вибачившись перед користувачами за результат, прогнав через FaceApp і фемінізував улюблених героїв. Які кумедні вийшли Гендальфіна, Леголасиха, Фродиня та інші. А комусь навіть личать нафарбовані очі.

Наприклад, синьоокому Фродо з крутими кучериками, у виконанні Елайджі Вуда, макіяж так і просився. Дивлячись на цих дівчат, в одних закохуєшся, а дивлячись на інших хочеться просто котитися зі сміху. Який хижий погляд у Боромира (Шона Біна)! Не кожна фатальна жінка таким похвалиться.

Sorry folks.. I'm so sorry #LOTR

Geplaatst door Medieval and Mythology op Dinsdag 16 juni 2020

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще


Шанувальники в коментарях, звичайно ж, почали змагатися в дотепності. Одні пишуть, що героям так краще, інші — що одружилися б на таких, треті мріють про “жіночу” версію фільму, мовляв, чому таку не зняли в їх дитинстві. У будь-якому випадку, вийшло ефектно, чи не так?

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Елайджа Вуд розповів, що в Голлівуді діють педофіли, яких покривають впливові люди в світі кіно.

Як повідомляв портал Знай.uа, Майкл Джей Фокс, Ліа Томпсон, Крістофер Ллойд і Томас Френсіс Вілсон зібралися разом і зробили знімок на радість фанатам трилогії "Назад в майбутнє".

Раніше Знай.uа писав, що Lionsgate відмовився коментувати звіт Variety про те, що Кейт Бланшетт може зіграти головну роль в адаптації фільму Borderlands, але сама Gearbox розпустила слух у Twitter, вважаючи, що це достовірна інформація.