У мережі з'явилося дуже цікаве відео, на якому шанувальники українських поп-зірок можуть поспостерігати за унікальними кадрами зі своїми улюбленцями.

Спеціально для фанатів було опубліковано кадри зі студій звукозапису, де популярні виконавці створюють шедеври. Як виявилося, все проходить з масою приколів і у веселій робочій обстановці. Купа незабутніх емоцій.

Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі "RUSSELL BLOG".

Дорофєєва і Монатік, скріншот: YouTube
Дорофєєва і Монатік, скріншот: YouTube

"Як зірки створюють і записують свої пісні в студії звукозапису. Ексклюзивна добірка для вас. Почуйте справжній голос артиста, початковий варіант вашого улюбленого хіта. Підтримайте відео лайком і репостом. У цьому відео ви побачите як записували пісню "Глибоко" Діма Монатік і Надя Дорофєєва. Англомовне демо пісні "Вабити" від Тіни Кароль. Як писалася пісня на нацвідбір " Євробачення 2020 "Call for Love" від Андрія KHAYAT. Перші спроби Ольги Бузової записати пісню "Звикаю". Демо версію пісні "I want You" від MARUV. Запис пісні NK (Насті Каменських). Флірт Тіни Кароль і Дана Балана під час запису синглу "Пам'ятаєш" і багато іншого.", - поділилися на YouTube-каналі "RUSSELL BLOG".

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно зірка виставила теплий ранковий кадр, влаштувавши велозаїзд недалеко від дому з коханим чоловіком Потапом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зі скромниці на жінку-кішку, - Тіна Кароль полонила українців ідеальною фігурою.

Як повідомляв Знай.uа Дорофєєва розкрила халатик перед обігрівачем – нема кому зігріти?

Знай.uа писав, мотивація для кожної родини, - Настя Каменських і Потап влаштували ранковий заїзд на велосипедах.