Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото.

Нещодавно знаменитість виставив забавний чорно-білий кадр, на якому позував в центрі Києва, під час зйомок шоу, назву якого Влад вирішив поки не розголошувати. Так, артист приміряв стильний смокінг в тартан, однак фішкою кадру все ж стали його маленькі друзі - 4 пухнастих песика.

Телебачення оживає!..🎥 заінтригував шанувальників Яма

Фолловери залишилися в захваті: "Ви тут асоціюєтесь з англійцем часів Шерлока Холмса ))👍", "Круто👌 Влад ви супер❤️❤️❤️😍", "Справжніх друзів не треба кликати-самі приходять навіть в радості", "Чудові собачки!!!!🐕🐕🐕", "Супер -- Друзі !!! 👏👏👏", "Класна фотка", "А що це за передача?".

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Влад Яма виставив трепетну сімейну серію фото, позуючи з красунею-дружиною Лілією і їх сином Леоном. Так, артист і його рідні приміряли схожі зручні спортивні костюми, так званий "family look". Влад також зізнався, що міцна та дружна сім'я - його найбільша гордість і найкраще досягнення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.