Одна з найпопулярніших ексучасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталія Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу дівчина показала миле фото, на якому з'явилася в незвичайному образі.

На знімку, який показала Раміна, вона зберегла себе, мабуть, у ванній кімнаті, але вона при повному параді. Перед камерою красуня з'явилася в кокетливому чорному платті в білий горох з рюшами, поверх якого накинула чорний піджак з яскравим зеленим хусткою в нагрудній кишені. Її волосся розпущене і красиво укладені, а на обличчі акуратний макіяж і чарівна посмішка. У підписі до кадру Есхакзай написала: "Як це? ВЖЕ п'ятниця? Швидко пролетіла тиждень. Єдине, цифри засмучують хворих. Люди забули, як ми 2 місяці сиділи вдома і стали багато собі дозволяти". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Раміна Есхакзай, фото - Instagram
Раміна Есхакзай, фото - Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Колишня Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єру.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкове кохання.