Донька Єфремова Анна-Марія збирається стати опікуном своєї біологічної матері.

Нещодавно спадкоємиця знаменитої акторської династії публічно розповіла про проблеми з матір'ю-алкоголічкою. За словами Анни-Марії, саме пристрасть матері породила конфлікти між ними, а згодом і зовсім зруйнувала їхні стосунки.

"Моя біологічна матір регулярно піддавала мене фізичному насильству у віці 8-12 років. Не думаю, що хочу називати її таким важливим словом, як "мати". Зовсім не відчуваю до неї любові ...", - скаржилася 19-річна дівчина на актрису Ксенію Качалініну.

Єфремова не приховує - вона звела спілкування з матір'ю до мінімуму. Але, можливо, Анні-Марії доведеться змінити своє рішення. Справа в тому, що Михайло Єфремов, незважаючи на розлучення, практично повністю забезпечував колишню дружину, яка ніде не працює. Але зараз артист знаходиться під домашнім арештом - він був затриманий після смертельного ДТП, яке сталося з його вини. Тепер улюбленець публіки навряд чи зможе забезпечувати Качаліну.

Адвокат Володимир Комсолев, офіційний представник дочки Єфремова, заявив, що зараз Качаліним потрібне лікування через великі проблеми зі здоров'ям, тому Анна-Марія хоче офіційно взяти на себе опікунство над актрисою.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Очевидно, що у Ксенії Качаліної проблеми зі здоров'ям, необхідно лікування. Звертатися до лікарів самостійно вона відмовляється. Тому всю турботу за актрисою хоче взяти на себе її донька - тільки офіційно. Опікунство призначається в судовому порядку, для цього необхідно підготувати ряд документів, які ми вже активно збираємо".



За словами адвоката, зіркова спадкоємиця все ж переживає за матір, яка практично безпорадна і нікому не потрібна.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, донька Єфремова розповіла про каяття батька

Як повідомляв портал Знай.ua, донька Михайла Єфремова заявила про свою орієнтацію і готова втекти з Росії.

Також Знай.ua писав, актор Михайло Єфремов влаштував страшну аварію в центрі Москви.